Удобства

Shortcode Usage

Ресторант

На разположение на гостите на хотел Кристел парк е ресторант с 50 места и външна тераса с 84 места. Ресторантът предлага голямото разнообразие ястия
от българската и европейска кухня – All inclusive Light
блок маса.

Лоби Бар

Хотел Кристел парк *** разполага с лоби бар с мека мебел с 40 места и тераса с 40 места. На разположение на гостите на хотела е безплатен Wi Fi интернет. На лоби бара се сервират безалкохолни напитки, алкохолни напитки и коктейли, вино и бира, които не влизат в цената на пакетите за настаняване.

Басейн и летен бар

За приятната почивка на вас и вашето семейство хотел Кристел парк *** предлага безплатен охраняем открит басейн с джакузи, чадър и шезлонг, детски басейн с
детски кът и бар-басейн с 60 места.

Работното време на басейните е от 9:00 до 19:00 часа със
спасител.

Кранево

Село Кранево е климатолечебно морско селище. Намира се на 2 км. от курорта Албена, до който може да се стигне и пеша по крайбрежната плажна ивица. Плажовете са от светъл пясък, поддържани и чисти. Морето е плитко и позволява безопасното къпане на деца. В южната част на селото има останки от древна римска крепост. Крайбрежната плажна ивица е обширна, със светъл пясък, слаб наклон на прибежното морско дъно. В южната част на плажа, запазена от висок скат на платото. На север от Кранево, в долината на Батова река има лонгозна гора черноземи, на места варовити скали. Развити са лозарство, овощарство, зеленчукопроизводство.

България

България е държава, разположена в Югоизточната част
на Европа. Площта й е 1110,099кв.км., а населението – около 7.97 милиона. Столица на държавата е град София. Официалният език е български. Религията е източно-православна. Политическата система е парламентарна република. Национална валута – лев. Времева зона – GMT + 2. Средната надморска височина е 470 м. България се намира на границата между умерената и средиземноморската климатична област. В северната част на страната климатът е умерено-континентален, докато на юг се чувства осезателно средиземноморско климатично влияние.